Selo moje sve me tebi zove, fešta 2016

Poštovani Tramošnjani i prijatelji ZK D.Tramošnica Thun..12.03.2015 došlo je do promjene u upravi našeg ZK D. Tramošnica. Na izbornoj sjednici smo se zahvalili dosadašnjem predjesdniku Marku Bošnjak i njegovoj upravi. Na istoj sjednici je izabrano novo predsjedništvo na čelu sa Stijepom Šokčević, novi predsjednik. Gosp. Stijepo Šokčević je odmah kao zadaću imao organiziranje tradicionalne Tramošničke Večeri.


Kao što je već poznato to okupljanje je premješteno iz Grenchena u Zollikofen kod Berna. Razlozi su financijske naravi. Dvorana u Grenchenu je prilično skupa, dok u Zollikofenu dvoranu dosta povoljnije plaćamo. ZK D. Tramošnica je 06.02.2016 organizirao 11-to po redu tradicionalno okupljanje Tramošnjana i njihovih prijatelja u CH.

Nastup Hazrea sa svojim bendom nije nikoga ostavio ravnodušnim. Samim izborom pjesmama i interpretacijom Hazre je cijelu večer sve goste držao na nogama. Reakcije poslije zabave su samo pozitivne. Ovim putem se srdačno zahvaljujemo Hazreu. Uz njega je nastupila i Folklorna Grupa Plehan iz Berna koji nam je uz zvuke šargije opet približio našu Tramošnicu. Oni su uz svoj nastup zajedno sa svim gostima odigrali i nekoliko prekrasnih kola iz Posavine. Njima također veliko HVALA i nadamo se njihovom nastupu i sljedeće godine.

Organizator se pobrinuo da uz jako dobru glazbu, nastup Folklorne Grupe imamo i domaća jela i pića kao i za jako bogatu tombolu.Za vrijeme zabave nazočnim gostima i Tramošnjanima obratio se naš novi presjednik Stijepo Šokčević sa par rečenica. Među ostalim se zahvalio dosadašnjem predsjedniku i njegovom timu i istaknuo da se u proteklih 10 godina dosta dobrog napravio za selo. Zatim se zahvalio svima koji su aktivno sudjelovali u dosadašnjem radu kluba. Istakao je kako i dalje očekuje podršku svih nas.

Posebno se zahvalio mladoj ekipi, koja je i na ovoj fešti svojim volonterskim radom pokazala da može i hoće raditi na promicanju, okupljanju i pomoći svojoj Tramošnici. To nam daje dodatni motiv da nastavimo dalje sa radom, mada znamo da će to biti teško, budući da se ne možemo pohvaliti velikim odazivom naših Tramošnjana na ovoj zabavi, što se može vidjeti i na postavljenim slikama, istakao je predsjednik ZK D. Tramošnica. Bez obzira na tu činjenicu ZK D. Tramošnica sa zadovoljstvom objavljuje da je 11-ta Tramošnička večer bila uspješna, što će se vidjeti i na našem financijskom izvještaju na ovim stranicama. Još jednom veliko HVALA svima koji su na bilo koji način (kao gosti, sponzori ili radnici) pomogli da ova naša zabava uspije.

S poštovanjem ZK D. Tramošnica

( Pogledajte galeriju fotografija )